Έντυπα Εταιρικής
Ταυτότητας

Τα επιστολόχαρτα, οι φάκελοι αλληλογραφίας, τα folders, τα καλαίσθητα μπλοκ σημειώσεων, τα μηχανογραφικά έντυπα, τα συνταγολόγια και οι σφραγίδες με εκτυπωμένα τα στοιχεία και τα λογότυπα της επιχείρησής σας δίνουν πάντοτε το προσωπικό σας στίγμα, ενώ, ταυτόχρονα, λειτουργούν σαν ένα μέσο διαφήμισης. Κερδίζουν σχόλια θαυμασμού και προσδίδουν σε μια επιχείρηση πάντοτε το κύρος που της ταιριάζει!

Κατάλογοι Προιόντων – Brochures

Η εκτύπωση εταιρικών καταλόγων – Μπροσούρες είναι η «βιτρίνα» κάθε επιχείρησης. Εκεί εκθέτει με το σύνολο των φωτογραφιών όλα ή μέρος των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Τυπώστε σε εμάς τον κατάλογο της επιχείρησής σας σε οποιοδήποτε σχήμα, χαρτί και βιβλιοδεσία (καρφίτσα, σπιράλ, θερμοκόλληση κ.ά.) και με επιτύπωση μεταβλητών δεδομένων.

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε άλλη διάσταση, τύπο χαρτιού ή βιβλιοδεσία θελήσετε. Θα σας δώσουμε την οικονομικότερη προσφορά!

Επιστολόχαρτα

Ένα επαγγελματικό επιστολόχαρτο προσθέτει κύρος σε κάθε επιχείρηση και συμπληρώνει την εικόνα της. Όταν χρησιμοποιούμε επιστολόχαρτα με επαγγελματική εκτύπωση κι όχι ένα φύλλο από εκτυπωτή γραφείου, προσδίδουμε στην επιχείρησή μας αναγνωρισιμότητα και σωστό επαγγελματισμό. Επίσης αποδεικνύεται και αρκετά οικονομικότερο.

Εμείς σχεδιάζουμε κι εκτυπώνουμε τα επιστολόχαρτα σας σε μεγάλη ποικιλία χαρτιών, χρωμάτων και σε όποια ποσότητα θελήσετε.

Ενδεικτικός Τιμοκατάλογος Επιστολόχαρτων

Σε διάσταση Α4 και χαρτί γραφής 90γρ

 Περιγραφή                      Ποσότητα
  2.500 5.000 10.000 20.000
 A4 με 1 χρώμα 65€ 100€ 145€ 255€
 Α4 με 2 χρώματα 95€ 125€ 185€ 300€
 Α4 με 4 χρώματα 160€ 200€ 260€ 380€

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται δημιουργικό (+10€), Φ.Π.Α. και έξοδα αποστολής για παραδόσεις εκτός Θεσ/νίκης.

Απευθυνθείτε σ’εμάς για διαφορετικά σχέδια, υλικά, ποσότητες ή άλλες προδιαγραφές θελήσετε για να σας δώσουμε την οικονομικότερη προσφορά!

Φάκελοι Αλληλογραφίας

Η χρήση φακέλων αλληλογραφίας είναι ο πλέον πρόσφορος και επίσημος τρόπος ώστε η αλληλογραφία σας με εκτυπωμένα πλήρη στοιχεία και εταιρική ταυτότητα να λαμβάνεται έγκυρα από τον παραλήπτη. Εκτυπώνονται σε διάφορα μεγέθη και με κάθε προδιαγραφή και αναδεικνύουν την επιχείρησή σας.

Folders – Classers

Τα εταιρικά Folders και κλασέρ κάθε τύπου δίνουν πρακτικές λύσεις, συγκεντρώνοντας όλα σας τα έγγραφα και τις επιστολές της εταιρίας σας, χαρακτηρίζοντας την εταιρική ταυτότητα της δικής σας επιχείρησης.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την εκτύπωση του πιο εντυπωσιακού folder για εσάς στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς:

  • Εκτύπωση Folder σε διάσταση Α4 σε χαρτί velvet ή illustration τύπου 300 gr με πλαστικοποίηση
  • Folder με 4 χρώματα

Μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς για διαφορετικά σχέδια, ποσότητες, χαρτί  και όποιες άλλες προδιαγραφές θελήσετε να εφαρμοστούν. Θα σας δώσουμε άμεσα, όπως πάντα, την οικονομικότερη και ελκυστικότερη οικονομική προσφορά για παραγωγή.

Μπλοκ Σημειώσεων – Συνταγολόγια

Πολλαπλά έντυπα και μπλοκ συνταγών για ιατρούς, εταιρίες και διαγνωστικά κέντρα και κλινικές (με έντυπο υλικό κάθε μεγέθους και ποιότητας)

Μηχανογραφικά Έντυπα – Τιμολόγια

Τα λογιστικά (μηχανογραφικά) έντυπα και μπλοκ λογιστηρίου και σημειώσεων με εταιρική ταυτότητα (λογότυπο) δίνουν την αρμόζουσα εταιρική υπόσταση. Τα λογιστικά μπλοκ χρησιμοποιούνται σε κάθε εμπορική συναλλαγή (δελτία αποστολής, τιμολόγια, έντυπα αποδείξεων, παροχής υπηρεσιών, δελτία κ.λπ.). Αναλαμβάνουμε σχεδιασμό και εκτύπωση κάθε είδους, μεγέθους και προδιαγραφής λογιστικού και μηχανογραφικού υλικού.

Σφραγίδες

Εταιρικές ή προσωπικές, μεγάλες ή μικρές, μεταλλικές, ξύλινες, μηχανικές, αυτογραφικές, κυκλικές, τετράγωνες ή ορθογώνιες για κάθε ζήτηση και επίσημη ή μη εταιρική επικύρωση εντύπων κ.λπ.