Βιβλία – Περιοδικά 

Εκτύπωση βιβλίων – περιοδικών – εφημερίδων

Βιβλία – Περιοδικά – Εφημερίδες

Εκτύπωση βιβλίων – περιοδικών – εφημερίδων

Η εκτύπωση βιβλίων και περιοδικών αποτελεί για εμάς μια υπεύθυνη διαδικασία. Η εταιρία μας διαθέτει εξοπλισμό υψηλής και σύγχρονης τεχνολογίας και προσφέρει υπηρεσίες ψηφιακής και offset εκτυπώσεων βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων, με άρτια και επιμελημένη ποιότητα εκτύπωσης σε πολύ χαμηλές τιμές.

Αναλαμβάνουμε να αντεπεξέλθουμε και στη δυσκολότερη και πλέον απαιτητική επιθυμία των πελατών μας, με τέλειο τελικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα αυτό είναι ο «καθρέφτης» της φιλοσοφίας του πελάτη μας! Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Η εκτύπωση γίνεται σε χαρτί γραφής, χαρτί  τύπου velvet ή illustration ή σε οποιοδήποτε είδος χαρτιού επιθυμείτε και με διαδικασία εδικής «τελειοποίησης» (φινίρισμα) της εκτύπωσης του εξωφύλλου με πλαστικό, γκοφρέ, ανάγλυφο, ειδική χρυσοτυπία ή οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία ζητήσει ο πελάτης μας. Πάντοτε, με καλλιτεχνική βιβλιοδεσία απαιτήσεων, ραφτό ή ραφτό-κολλητό κ.α. Επίσης, αναλαμβάνουμε την σελιδοποίηση και την καλλιτεχνική επιμέλεια εξωφύλλων και εσωτερικών σελίδων.

Απευθυνθείτε σε εμάς υπεύθυνα για οποιαδήποτε ποσότητα, διάσταση σελίδων, είδος  χαρτιού, εξώφυλλου και  βιβλιοδεσίας. Για κάθε τι που επιθυμείτε και που ανήκει στις εργασίες των εκτυπώσεων βιβλίου και περιοδικού ή άλλης έκδοσης. Θα βρείτε σε εμάς τις χαμηλότερες τιμές της αγοράςστην ποιότητα που επιθυμείτε!