Διαφημιστικά - Επιχειρηματικά Δώρα

Τετράδια- Ντοσιέ

Τα τετράδια είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος προβολής για Φροντηστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Επιχειρήσεις, καθώς εντυπωσιάζουν με την χρηστικότητα και την πρακτικότητά τους. Δημιουργούνται στις διαστάσεις και στις ποσότητες που εσείς επιθυμείτε. Διατίθονται τετράδια κλασσικά με καρφίτσα ή σπιράλ. 

Στυλό

Τα διαφημιστικό στυλό αποτελούν μια έξυπνη και οικονομική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας. Παράλληλα είναι πρακτικό διαφημιστικό δώρο λόγω της χρησιμότητάς του. 

Είδη Ρουχισμού - Καπέλα

Ιδανικά για καταστήματα, εταιρείες, σχολεία, σωματεία, συλλόγους. Εκτυπώνονται με ανεξίτιλα μελάνια με αντοχή στο χρόνο, στην χρήση και χωρίς να ξεβάφουν στο πληντύριο.

Αναπτήρες

Οι αναπτήρες αποτελούν ένα ευχάριστο αλλά και χρήσιμο δώρο αφού υπάρχει σχεδόν σε κάθε τσέπη. Δημιουργήστε το δικό σας προσωποποιημένο αναπτήρα με το λογότυπο και τα χρώματα της επιχείρησης σας για να το χαρίσετε στους πελάτες σας και να προβάλλεται την επιχείρησή σας.

Κούπες

Ένα εύχρηστο διαφημιστικό δώρο για να χαρίσετε στους πελάτες σας. Δημιουργήστε τη δική σας προσωποποιημένη κούπα πορσελάνης. Οι κούπες είναι υψηλής αντοχής και μπορούν να τυπωθούν λογότυπα, φωτογραφίες, κείμενα ή ότι άλλο θέλετε. 

Τσάντες ταξιδιού - Συνεδρίου

Τσάντες συνεδρίου με εκτυπωμένο το λογότυπο και τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Ιδανικό να συνοδεύει τα σημαντικότερα έγγραφα σας σε κάθε επαγγελματικό ταξίδι και συνάντηση. Διαλέξτε ανάμεσα σε δερμάτινες και υφασμάτινες τσάντες συνεδρίου- ταξιδιού που επιθυμείτε.

Ρολόγια

Τα ρολόγια αποτελούν ένα διαχρονικό διαφημιστικό δώρο για τους συνεργάτες και τους πελάτες σας. Τυπώνετε οποιαδήποτε φωτογραφία και σε οποιδήποτε μέγεθος επιθυμείτε.

Μπρελόκ

Τα μπρελοκ αποτελούν ένα εύχρηστο διαφημιστικό δώρο για τους πελάτες σας. Επίσης, είναι κατάλληλα για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια με νούμερα δωματίων και λογότυπο.

Κορδόνια Λαιμού - Βραχιόλια

Τα κορδόνια λαιμού είναι ιδανικά για συνέδρια, ομάδες, εκδηλώσεις και φεστιβάλ. Το υλικό τους είναι πολυεστέρας και στο τελείωμά τους υπάρχει μεταλλικός κρίκος. Δημιουργούνται σε οποιοδήποτε χρωματισμό και ποσότητα επιθυμείτε. 

Ομπρέλες

Οι ομπρέλες αποτελούν ένα σημαντικό αξεσουάρ τις βροχερές ημέρες. Παράλληλα πρόκειται για ένα διαφημιστικό δώρο που θα κρατάνε οι πελάτες σας ενώ παράλληλα θα διαφημίζεται και η επιχείρησή σας. Η εκτύπωση του λογοτύπου σας στην χρωματική παλέτα της εταιρίας σας μπορούν να συμβάλλουν σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αρωματικά Αυτοκινήτου

Τα αρωματικά αυτοκινήτου είναι ένα έξυπνο διαφημιστικό δώρο για να χαρίσουν οι επιχειρήσεις στους πελάτες τους. Είναι ένα πρωτότυπο διαφημιστικό δώρο αφού μετατρέπει τα αυτοκίνητα των πελατών σας σε ένα έξυπνο διαρκές διαφημιστικό μέσο. Εκτυπώνονται έγρχωμα σε 2 όψεις και κόβονται παραμετρικά σε οποιοδήποτε σχήμα επιθυμείτε.

Usb

To usb είναι ένα πρακτικό επιχειρηματικό δώρο, ιδανικό για επιχειρήσεις και εταιρίες. Αποθηκεύστε και οργανώστε τα επαγγελματικά σας έγγράφα στο usb στικάκι σας, ώστε να τα έχετε εύκαιρα ανά πάσα στιγμή. 

Σόλωνος 37, Μ. Μπότσαρη
Θεσσαλονίκη 54644

2315509551

info@ad-print.gr
design@ad-print.gr

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-19:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00