Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Η Adprint είναι μία εταιρεία με πορεία 20 ετών με αντικείμενο την σχεδίαση και εκτύπωση του διαφημιστικού- επιχειρηματικού υλικού. Έχοντας ως σκοπό την άρτια και αποτελεσματική προβολή των ατόμων και των επιχειρήσεων κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων, δημόσιων οργανισμών και υπηρεσιών. Στην πορεία μας έχουμε συνεργαστεί με μερικές απο τις πλέον δραστήριες και επιτυχημένες εταιρείες, αλλά και με οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες με δημιουργικότητα και δυναμισμό. 

Ειδικεύεται στην δημιουργία προσωποποιημένου διαφημιστικού- επιχειρηματικού υλικού βασιζόμενη πάντα στην φιλοσοφία του πελάτη και ακολουθώντας τις αξίες της εταιρίας του. Η σχεδίαση και η εκτύπωση  ατζεντών, διαφημιστικών φυλλαδίων, επαγγελματικών καρτών- ευχητήριων καρτών, ετικετών, υφασμάτικων τσαντών αλλά και η δημιουργία εκθεσιακών περιπτέρων είναι κάποιες απο τις υπηρεσίες που προσφέρει η Adprint. Η συνέπεια, η ποιότητα και η συνεχής υποστήριξη είναι οι αρχές με τις οποίες στηρίζουμε μακροχρόνιες και υγιείς σχέσεις με τους πελάτες μας, ανταποκρινόμενοι πάντα στις νέες προκλήσεις της αγοράς.

Με γνώμονα το συμφέρον σας και την άριστη τεχνογνωσία, προσφέρουμε και σας προτείνουμε μοντέρνες και ανταγωνιστικές λύσεις, ενώ, παράλληλα, διατηρούμε το κόστος σε προσιτά επίπεδα. Όλοι ξέρουμε ότι για να είναι μία επιχείρηση βιώσιμη και ανταγωνιστική πρέπει να επενδύει στη σωστή διαφήμιση. Όμως για να είναι βιώσιμη η διαφήμιση πρέπει να κοστολογείται σωστά και σε χαμηλά επίπεδα, ώστε να  μπορεί κάθε επιχείρηση να ανταπεξέλθει και, ταυτόχρονα, να προβάλλεται. Σε αυτό βασιζόμαστε και με αυτόν τον γνώμονα λειτουργούμε.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ!

Η ομάδα μας 

Είμαστε άτομα με ενθουσιασμό, όραμα, δημιουργικότητα και όρεξη για δουλειά. Αναλύουμε με υπομονή τις ανάγκες των πελατών μας και προτείνουμε βέλτιστες λύσεις και πρακτικές, με δημιουργικότητα και με τα κατάλληλα επικοινωνιακά βήματα. Είμαστε δίπλα στο πελάτη μας απο την αρχή και καθ΄όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

BRANDS

Σόλωνος 37, Μ. Μπότσαρη
Θεσσαλονίκη 54644

(+30) 2315509551

info@ad-print.gr
design@ad-print.gr

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-19:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00