Εκτύπωση Συσκευασίας

Ετικέτες

Οι ετικέτες συσκευασίας διαφημίζουν αποτελεσματικά τα προιόντα ενώ παράλληλα διευκολύνουν την αναγνώρισή τους. Μπορούν να δημιουργηθούν ώστε να τοποθετηθούν σε διάφορες συσκευασίες και σε ποικιλία μεγεθών ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη. Είναι κατάλληλες για συσκευασίες τροφίμων, ποτών, καλλυντικών.

Κουτιά Συσκευασίας

Τα κουτιά συσκευασίας αποτελούν πρακτική λύση για την μεταφορά των προιοντων. Παράλληλα δίνουν την τελική αξία στον προιόν σε συνδιασμό με την διαφήμιση της επωνυμίας της επιχείρησής που προσφέρουν. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στις διαστάσεις και στα χρώματα των συσκευασιών αφού μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προιόντος.

Καρτελάκια Προϊόντων

Τυπώστε τα προσωποποιημένα καρτελάκια για τα προιόντα του καταστήματος και αναδείξτε την επιχείρησή σας.

Σακούλες

Οι σακούλες αποτελούν βασικό χρηστικό αντικείμενο της καθημερινότητάς μας. Ακόμα, αποτελούν μια οικονομική λύση διαφήμισης για κάθε επιχείρηση. Οι χάρτινες τσάντες μπορούν να δημιουργηθούν σε διάφορα μεγέθη και σε ποικιλία χρωμάτων. Ιδανικές για συνέδρια, εκδηλώσεις, επιχειρήσεις.

Σουπλά

Τα σουπλά αποτελούν πλέον το απαραίτητο εργαλείο για λόγους υγιεινής και αισθητικής για κάθε σύγχρονο χώρο εστίασης. Αναλαμβάνουμε, πέρα από την εκτύπωση, και τον σχεδιασμό του πλέον καλαίσθητου και λειτουργικού σε μέγεθος σουπλά.

Σόλωνος 37, Μ. Μπότσαρη
Θεσσαλονίκη 54644

2315509551

info@ad-print.gr
design@ad-print.gr

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-19:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00