Λογότυπο - Εταιρική Ταυτότητα

Δημιουργία Λογοτύπου

Το λογότυπο ή το σήμα ενός προϊόντος ή μιας επιχείρησης είναι ο σημαντικότερος παράγοντας επικοινωνίας και η απαραίτητη προϋπόθεση για την εισαγωγή και την εδραίωση της στην αγορά. Είναι η καρδιά της εταιρικής της ταυτότητας και θα πρέπει να προσδιορίζει με σαφή και άμεσο τρόπο, το στόχο και την ιδιότητα κάθε επιχείρησης.

Η δημιουργία ενός επιτυχημένου λογότυπου είναι αποτέλεσμα μελέτης, γνώσης και σωστού σχεδιασμού ώστε να παραμένει επίκαιρο και αμετάβλητο σε κάθε μορφή οπτικής επικοινωνίας, είτε αυτή είναι έντυπη είτε ηλεκτρονική. Να είναι το ίδιο αποτυπώσιμο και αναγνωρίσιμο έγχρωμο ή ασπρόμαυρο και να διαθέτει τις τεχνικές προδιαγραφές για κάθε εφαρμογή του π.χ. website, κάρτες, επιγραφές, συσκευασίες προϊόντων, λογιστικά και διαφημιστικά έντυπα, προωθητικό υλικό κ.ά.

Το δημιουργικό μας τμήμα αναλαμβάνει με εμπειρία και γνώση την έρευνα, την αρχική μελέτη και το σχεδιασμό λογότυπου ή σήματος αλλά και την βελτιστοποίηση υπαρχόντων σημάτων και λογότυπων έτσι ώστε να αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο την ιδιαιτερότητα μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος.

Εσείς απλώς ζητήστε μας οικονομική προσφορά.

Μετά την αποδοχή της προσφοράς μας από εσάς, εξειδικευμένος / γραφίστας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για μία μικρή συνέντευξη ώστε να σχεδιάσει, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, να σας προτείνει και να επιλέξετε το λογότυπο που θα αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τη δική σας επιχείρηση.

Θα βρίσκεται στη διάθεσή σας μέχρι και την τελική σας έγκριση και λίγες μέρες μετά, θα παραλάβετε ηλεκτρονικά όλα τα απαραίτητα αρχεία του νέου σας λογότυπου, κατάλληλα για οποιαδήποτε χρήση.

Δημιουργήσαμε 3 διαφορετικά πακέτα σχεδιασμού λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης!

 

Σόλωνος 37, Μ. Μπότσαρη
Θεσσαλονίκη 54644

2315509551

info@ad-print.gr
design@ad-print.gr

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-19:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00